Kayıtlar

Eylül, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Reklam Birimleriniz için en uygun renkler

Reklam birimlerinizi özelleştirirken aşağıdaki uygulamalara göz atmanızı tavsiye ederim: * Reklam birimlerinizi, sitenizle uyumlu olacak ve site tasarımınıza entegre edilmiş bir şekilde renklendirin. * Kenarlıklar için açık renkler seçin veya kenarlıkları tamamen kaldırın. * Renklerin otomatik olarak değiştirilme özelliğini de deneyin.

Web Sitenize Reklam Alınızki Kazanasınız.

Resim
Büyük emekler vererek yayına hazırladığınız siteniz, artan ziyaretçi trafiği ile artık size yük olmaya başlamıştır. Domain (alan adı) ücreti ve Hosting (Sunucu bilgisayar) ücreti her yıl ödemek zorunda olduğunuz düzenli ödemelerdendir. Özellikle hosting ücreti sitenizin büyüklüğüne göre yani sitenizin harcadığı bant genişliğine göre büyük meblağlar tutmaktadır. Artık bu yükten bir nebze olsun kurtulabilmek için sitenize reklam aramaya başlamışsınızdır bile. Peki internetten nasıl para kazanabilirsiniz? Sitenizden nasıl gelir elde edebilirsiniz? Elde ettiğiniz gelirler tatmin edicimidir? Kimlerden reklam alabilirsiniz? Reklam gelirleri nasıl ödeniyor? Bu ve bunun gibi daha bir çok soruyu sıralamak mümkündür. Soru çok ama Cevaplar tatmin edicimi? Elbetteki tatmin edici. Web sitenizden nasıl para kazanabileceğiniz konusunda sizlere rehberlik edebilmek için bu yazıyı kaleme alıyoruz. Sitenize küçükte olsa bir katkımız olsun isteriz.           Başlangıçta rekla

Google Adsense

Resim
          Şu an en popüler reklam veren yayıncı grubu Google platformudur. Google'ın sunduğu bir çok hizmetten sadece birisi olan Adsense ile sitenizden iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Tıklama başına ya da tıklanılan içeriğe kayıt yaptırma gibi yöntemlerle yayıncıya gelir sağlar. Çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Googleadsense kayıt yaptırıp kimliğinizi doğrulamanızı ister. Tüm bu aşamalardan sonra siteniz incelenir ve eğer uygun görülürse hesabının aktif hale getirilir. Size sitenizde/sitelerinizde yayınlayacağınız reklam kodları verilir. Bu kodları sitenize ekleyerek reklamları yayınlamaya başlayabilirsiniz. Reklam yerleşimini, renkleri, sitenize göre özelleştirmeniz mümkündür. Değişik ebatlarda yazı ve resimlerden oluşan geniş bir reklam içeriğini sitenizde yayınlayabilirsiniz.

Referanslar

http://www.internettekolaykazanc.tr.gg