Google Adsense

          Şu an en popüler reklam veren yayıncı grubu Google platformudur.Google Adsense Google'ın sunduğu bir çok hizmetten sadece birisi olan Adsense ile sitenizden iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Tıklama başına ya da tıklanılan içeriğe kayıt yaptırma gibi yöntemlerle yayıncıya gelir sağlar. Çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Googleadsense kayıt yaptırıp kimliğinizi doğrulamanızı ister. Tüm bu aşamalardan sonra siteniz incelenir ve eğer uygun görülürse hesabının aktif hale getirilir. Size sitenizde/sitelerinizde yayınlayacağınız reklam kodları verilir. Bu kodları sitenize ekleyerek reklamları yayınlamaya başlayabilirsiniz. Reklam yerleşimini, renkleri, sitenize göre özelleştirmeniz mümkündür. Değişik ebatlarda yazı ve resimlerden oluşan geniş bir reklam içeriğini sitenizde yayınlayabilirsiniz.

          Google Adsense dinamik yapısıyla sitenizin içeriğine uygun reklamları otomatik olarak belirler ve yayınlar. Bu yapısıyla ziyaretçilerinizin dikkatini çekebilecek reklamlar sitenizde gösterildiğinden reklamların tıklanma şansını yükseltir. Google adsense üstün kullanıcı tanımlama yeteneğiyle sahte tıklamaları algılar ve engeller. Adsense sahte tıklama yapan yayıncıları tespit ederek kara listeye alır ve hesabını askıya alır.
          Elde ettiğiniz geliri anlık, günlük, haftalık, aylık gibi kriterlerle süzerek inceleye bilirsiniz. Hesabınızda biriken para 100 ABD doları olduğunda bu parayı çekebilirsiniz. Para banka havalesi ya da çek yoluyla size ulaştırılır.
          Google Adsense sayfasına gitmek için

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak