Gittigidiyor ile İnternetten Para Kazanmak

İnternette evden para kazanma yollarından bir tanesi de Gittigidiyor üzerinden ürünlerinizi satışa çıkararak para kazanma yöntemidir. Gittigidiyor sistemi üzerinden evden internetin başında para kazanabilmeniz için bu sisteme üye olmalısınız. Ardından ürünlerinizi satışa çıkararak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Gitttigidiyor sistemi üzerinden satacağınız ürünlerde sistem sizden % 10 komisyon ücreti almaktadır. Bu ücretin dışında satışlarınızdan kazandığınız para banka hesabınıza yatırılıyor.
Bu yöntem doğru ve sistemli uygulandığında gerçek anlamda para kazanmanız garantidir. Elinizde uygun fiyatlı ürünler varsa ya da çok tutulur dediğiniz ürünler varsa bu şekilde çalışan sistemleri denemenizde büyük fayda var.
Adım Adım Gittigidiyor ile Satış Nasıl Yapılır?
1.) Kaydolun.
GittiGidiyor’da kayıt işlemi ücretsizdir ve bir kaç dakikanızı alır. Banka ve fatura bilgilerinizi Bana Özel/Hesaplarım sekmesinden girebilirsiniz.
2.) Satış Formunu Doldurun.
Satış formu ürün sayfanızı oluşturduğunuz bölümdür. Satış formuna, GittiGidiyor sayfasının en üst bölümünde yer alan “Satış” sekmesinden ulaşabilirsiniz.
3.) Ön izleme yaparak ürününüzü başlatın.
4.) Ödemeniz yapılıdı bilgisini alın.
5.) Ürünü Kargolamanız gerekiyor.
6.) GittiGidiyor banka hesabınıza para transferinizi yapar.
7.) Puan ve yorum ekleyebilirsiniz.

[Alıntıdır]

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak