Adklik Genel Hesap Bilgileri

Üyelik bilgilerimi nasıl görebilirim ve değiştirebilirim?
Üyelik bilgilerinizi görmek ve değiştirmek için öncelikle eposta ve şifre bilgilerinizi girerek sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Sırayla ?Hesap Bilgisi? ve ?Profilim? butonlarına tıklamalısınız.
Profil bilgilerimi nasıl düzenleyebilirim?
Profil bilgilerini Hesap Bilgileri sayfasındaki Profilim butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz ve buradaki bilgileri düzenleyebilirsiniz.
Hesabımı iptal edebilir miyim? Nasıl?
Bütçenizin tükenmesi durumunda hesabınız inaktif olacaktır. Kampanyanızı durdurmanız durumunda ise reklamınız inaktif olacaktır. Hesabınızın Adklik sisteminden silinmesini istiyorsanız. http://www.adklik.com.tr web adresinden talebinizi Adklik ekibine lütfen iletiniz.
Üyelik şifremi unuttum, ne yapmalıyım?
Şifremi Unuttum? kısayolunu tıklayarak üye girişinde kullandığınız eposta adresinizi ve gizli soruya cevabınızı girmeniz gerekmektedir. Girdiğiniz bu bilgilerin doğru olması durumunda geçici şifreniz eposta adresinize gönderilir. Geçici şifrenizle üye olduktan sonra karşınıza çıkan sayfada geçici şifrenizi kalıcı yeni bir şifreyle değiştirmeniz istenir. Sisteme girişinizde bu yeni şifreyi kullanmanız gerekmektedir.
Fatura bilgilerimi ne zaman ve nasıl belirliyorum?
Fatura bilgilerinizi Adklik online başvuru esnasında 6. adımda belirlersiniz. Birey olarak başvuruyorsanız ad, soyad, T.C. kimlik numarası, adres, vergi numarası, vergi dairesi, telefon bilgilerini; kurum olarak başvuruyorsanız kurum adı, firma adına ödeme yapmaya yetkili kişinin adı ve soyadı, adres, vergi numarası ve vergi dairesi ve telefon bilgilerini formda doldurmanız gerekmektedir.
Hesabımı nasıl düzenlerim?
Hesabınızı düzenlemek için öncelikle eposta ve şifre bilgilerinizi girerek sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Sırayla ?Hesap Bilgisi? ve ?Profilim? butonlarına tıklayarak üyelik, fatura ve bütçe bilgilerini içeren hesap bilgilerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz.
Ödemeyi ne zaman ve nasıl yapmalıyım?
Reklamınızın yayına alınması için öncelikle ödeme yapmış olmanız gerekmektedir. Üyelik başvurusu yaptığınız esnada ödeme bilgilerinizi ve bütçenizi belirleyerek ödemeyi yapabilirsiniz. Üyelik başvurunuz kabul edilmesine karşın ödeme bilgileriniz eksik veya problemli ise belirlediğiniz reklam yayına alınmayacaktır. Bunun bilgisi epostayla size verilecektir. Reklamınızın yayına alınması için tekrar sisteme girerek ödeme bilgilerinizi girmeniz ve bütçenizi belirlemeniz gerekmektedir.
Fatura ne zaman kesiliyor?
Faturanız ödeme yapıldıktan hemen sonra kesiliyor. Faturanız her ayın sonunda postayla fatura için belirlediğiniz adrese gönderilecektir.
Reklamım ne zaman yayına alınacak?
Ödeme, profil ve kampanya bilgilerinizi gönderdikten 1 tam iş günü içinde kampanyanız yayına alınır.
Ödeme yaptım ancak kampanyam henüz yayına alınmadı. Neden?
Kampanyanızın yayına alınabilmesi için öncelikle ödeme bilgilerinizin ve kampanyanızın onaylanması gerekiyor. Onaylanma işlemi bir tam iş günü içinde gerçekleşir.
Adklik'e ne kadarlık Katma Değer Vergisi (KDV) uygulanıyor?
%18 KDV oranı geçerlidir.
Ödeme seçeneklerim nelerdir?
Şimdilik sadece web üzerinden kredi kartı ve havale ile ödeme yapabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak