Adklik Reklam Kazanç Sistemi

Adklik Nedir? Türkiye'nin popüler web sitelerinden oluşan Adklik Networkü’ndeki web sitelerinin, banner ve içerik alanlarında kategori ve anahtar kelime hedefli reklam verilmesini sağlayan online reklam platformudur.
Adklik ile Adtext ve Adsmartlink olmak üzere iki farklı reklam ürünü kullanılarak web sitelerinin hem içerik alanlarında hem de Adklik için ayrılan özel reklam alanlarında reklam gösterimi yapılabilir.
Nasıl Çalışır? Reklamverenler, ister online ister Adklik reklam satış temsilcileri aracılığı ile ürünlerine yönelik reklam kampanyalarını oluşturabilirler.

Kampanya oluşturulurken, öncelikle reklamınızın yayınlanmasını istediğiniz kategoriyi belirleyip daha sonra, kampanyanıza uygun anahtar kelime seçimi ve maksimum tıklama ücretini belirleyebilirsiniz.
Adklik programında, reklam kampanyanızın maliyeti size bağlıdır. Harcamak istediğiniz bütçeyi anahtar kelimeleriniz için maksimum tıklama ücreti belirleyerek kontrol altında tutabilirsiniz.
Yönetim panelinizden gerçek zamanlı olarak reklam kampanyanızın performansını takip edebilir, gerekli durumlarda anahtar kelimeleri ve kampanya yayınlama tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak