Adnet ADnetBiz Sistemi Nedir?

Türkiyenin en değerli portallerinin üye olduğu ADnet reklam sistemine katılıp ADnetBiz üyesi olabilir ve internet sitenizde ADnet reklamlarını yayınlayabilirsiniz. ADnet reklam sistemiyle Türkiye’nin gelir seviyesi yüksek, en değerli kullanıcılarını sitenize çekin, sitenizin değerini ve müşteri sayınızı artırırken düzenli gelir de elde edin.

ADnetBiz Nedir?

ADnetBiz her aşamadaki internet sitesi yayıncılarının ADnet reklamlarını internet sitelerinde göstererek para kazanmalarını sağlamanın hızlı ve kolay bir yoludur. Programa katılmak ücretsizdir.

ADnetBiz ile Nasıl Kazanabilirim ?

Tıklama Başına Ödeme ile satın alınmış reklamlar sitenizdeki sayfalarda işaretlenen kelimeler üzerinde ADnet reklamı yayınlanır. Geçerli tıklamalar için size ödeme yapılır.

ADnetBiz’e Nasıl Başvurabilirim ?

Başvurunuzu Yapın.
Programa başlamak için önce reklam almak istediğiniz program politikalarımıza uygun olan internet sitenizin başvurusunu yapmanız gerekir.
AdnetBiz Yayıncı Ağına Katılın.
Başvurunuz gözden geçirilecek ve sizinle en fazla 3 iş günü içinde e-posta yoluyla iletişime geçilecektir. Programa kabul edilirseniz, yeni hesabınızda oturum açıp internet sayfalarınıza ekleyeceğiniz HTML kodunu alabilir, ADnet Kelime Reklamlarını sitenizde yayınlamaya başlayabilirsiniz.

ADnet Biz ile Ne Kadar Kazanacağım ?

ADnetBiz üzerinden sunulan kazanç oranı, yayıncı sitenin marka değeri, gösterim sayısı gibi performans kriterlerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. AdnetBiz ağına katılan her internet sitesi ayrı bir değerlendirmeye tabi tutulur ve buna bağlı olarak sitenin reklamlardan alacağı komisyon oranı belirlenir.
Adnet reklamlarını sitenizde çalıştırmaya başladığınızda, hesabınıza istediğiniz an girerek kazancınızı görebilirsiniz.

Ne Zaman ve Nasıl Ödeme Alabilirim ?

Kazandığınız gelir en az 100 TL'ye ulaşınca ödeme talep edebileceksiniz. Ödeme talebinizi " Ödeme Bilgileri ve Detaylar " sayfası üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme talepleri 100 TL üzerinde olması halinde her ayın başında alınmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak