Google, İnternet Reklamı Öğretecek!

Google Türkiye ofisi, gelişen pazarlarda var olmak isteyen KOBİ’lere eğitim vermeye hazırlanıyor. Google Türkiye Ofisi, bu yıl planladığı eğitim çalışmaları ile 6000 KOBİ’ye ulaşmak ve internet reklamcılığı ile ilgili olarak ihtiyaç duydukları her alanda yardımcı olmak için seferber oldu.
Ülkemizde internet reklamcılığı, giderek büyüyen bir Pazar haline geldi. Son ölçümlemelere göre tüm reklamlara göre internet reklamları Pazar payını %10′a çıkarmayı başardı.
Buradaki en büyük oyuncu ise Google. AdWords hizmeti üzerinden isteyen her şirket veya kişi internete reklam verebiliyor.
Bu çalışmaların nasıl yapıldığını, aslında ne kadar kolay ve etkili olduğunu anlatmak için tüm imkanlarını kullanan Google, geçtiğimiz yıl 9 şehirde yaklaşık 900 küçük ve orta boy işletmeye (KOBİ) ulaşarak bu eğitimleri vermişti.

Şimdi hedef daha da büyük. Toplamda 37 ile ve ulaşılması gereken 6000 KOBİ. Eğitimlerin bir kısmı da internet üzerinden verilecek.
Eğitim verilecek kitle arasında webmaster’lar, hosting şirketleri, reklam ajansları gibi meslek alanları bulunuyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net Google’ın bu atılımıyla ilgili bir röportaj hazırladı.
KAYNAK

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak