Hesabınızda yeni AdSense arayüzü etkinleştirildi

Sayn Kullanıcılarımız,

Geçtiğimiz hafta yeni AdSense arayüzünün beta sürümnü tüm yayıncılarımızın kullanımına sunmaya baladık ve yeni arayüzün sizin hesabınız için de etkinleştirildiğini bildirmek istiyoruz. Yayıncılarımızdan aldığımız görüşlerin büyük katkı sağladığı bu yeni arayüz, sizlerin AdSense'i kullanarak daha fazla kazanç elde etmenize yardımcı olacak yeni özellikler içermektedir. Bu özellikler, daha çok işlem yapmanıza izin verecek performans verilerine ulaşmanıza, sitelerinizde görüntülenen reklamlar üzerinde daha çok kontrole sahip olmanıza ve de hesabınızı daha verimli bir şekilde yönetmenize yardım edecek özelliklerdir. Yeni arayüz, kazançlarınız ve ödemelerinizle ilgili bilgileri hızla görmenizi, alakalı özellikler bulmanızı ve hesabınızda değişiklikler yapmanızı kolaylaştırır.

AdSense hesabınızın görsel olarak yeniden tasarlanmasına ek olarak, ürünümüzdeki yeni özelliklerden bazıları şunlardır:
  • Daha fazla veri: Artık toplam kazançlarınız ve diğer metrikler için reklam türü, reklam boyutu, reklam birimi, hedefleme türü ve teklif türüne göre ayrntılı performans raporları çalıştırabilirsiniz. Ayrıca, bu raporları, bir dizi özel tarih aralığının yanı sıra güne, haftaya veya aya göre ayarlayabilirsiniz. 
  • Grafikli performans raporları: Kazançlarınızı ve raporlanan diğer metrikleri grafikler halinde hemen görüntüleyin.  Zaman içindeki performansınızı kolayca karşılaştırabilir ve gösterim, tıklama ve kazanç gibi metriklerin tümünü tek bir grafikte görüntüleyebilirsiniz.
  • Kullanımı daha kolay denetimler: Reklam engelleme seçeneklerimiz ve yenilenen reklam inceleme merkezimiz dahil tüm reklam denetimlerini tek bir yerde, "Reklamlara izin ver ve reklamları engelle" sekmesinde bulabilirsiniz. Bunlara ek olarak, reklam inceleme merkezinde artık reklam türü, anahtar kelime, URL veya reklam ağına göre reklam aramas yapabilir ve bu reklamlara izin vermeyi ya da bunları engellemeyi seçebilirsiniz.
  • Entegre yardım ve çevrimiçi kaynaklar: Şimdi her sayfada bulunan yardım kutusunu kullanarak, sorularınızın cevaplarını gerek duyduğunuz anda kolayca bulabilirsiniz. Diğer yandan, yeniden tasarlanan Kaynaklar sayfası, güncellemeleri ve optimizasyon ipuçlarını kolayca bulabileceğiniz bir yerdir. Bu sayfada, Inside AdSense blogundan özet akışlarına, YouTube kanalından videolara ve AdSense'ten tweet'lere ulaşabilirsiniz.

http://www.google.com/adsense adresinden AdSense hesabınızda oturum açtığınızda, bildiğiniz şu anki arayüz ekranının sağ üst köşesinde bir "Yeni AdSense arayüzü beta sürümünü deneyin" bağlantısı göreceksiniz. Bu bağlantıyı tıklarsanız ekrana yeni arayüz gelir.

Başlangıç Kılavuzumuzu incelemek, video dizilerimizi görüntülemek ve yeni arayüzdeki bazı özelliklerle ilgili daha fazla bilgi edinmek için http://www.google.com/ads/newadsense adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şu anki AdSense arayüznde yer alan bazı özelliklerin yeni sürümde henüz bulunmadığını ve iki sürüm arasında istediğiniz zaman geçiş yapabileceğinizi lütfen unutmayın.  Daha fazla bilgi için https://www.google.com/adsense/support/as/bin/answer.py?answer=164489 adresini ziyaret edebilirsiniz. Tüm güncellemeleri bu sayfada duyuracağız.

Yeni arayüzle ilgili yardıma ihtiyacınız olursa https://www.google.com/adsense/support/as/bin/topic.py?hl=tr&topic=25399 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

E-posta tercihleri: Bu zorunlu e-posta hizmet duyurusu, AdSense ürününüz veya hesabınızdaki önemli değişiklikler konusunda sizi bilgilendirmek amacıyla gönderilmiştir.

©2010 Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043.

Yorumlar

  1. En fazla kazandıran kazan sistemi gerçekten en güzeli Türk alternatiflerine göre sağlam hiç degilse.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak