Google DoubleClick AdPlanner ve Türkiye’nin En Popüler 100 Sitesi

DoubleClick Ad Planner (DoubleClick Reklam Planlayıcı), reklamcılıkla ilgili daha bilinçli kararlar verebilmeniz için, kitlenizin ziyaret etme olasılığı yüksek web sitelerini saptamanıza yardımcı olabilecek ücretsiz bir medya planlama aracıdır.

İster kişisel web siteniz, ister kurumsal olarak incelemek istediğiniz bir web sitesi olsun; DoubleClick Reklam Planlayıcı size, istediğiniz web sitesi hakkında detaylı bilgiler veriyor.

Çerezler (cookie) yoluyla toplanan veriler, kullanıcıların internet alışkanlıklarını inceleyerek, onlara çeşitli tahmini etiketler atıyor. Bu tahmini etiketler bizlere cinsiyet, yaş, ilgi alanları vb. bilgileri sağlıyor.

DoubleClick Ad Planner'la aşağıdakileri yapabilirsiniz:

*Demografik verileri ve ilgi alanlarını temel alarak kitleler tanımlayabilirsiniz.
*Kitlenizle alakalı web sitelerini arayabilirsiniz.
*40'ı aşkın ülkeden milyonlarca web sitesi için farklı ziyaretçi sayısıyla, sayfa görüntülemeleriyle ve diğer verilerle ilgili toplu istatistiklere erişebilirsiniz.
*Reklam vermek istediğiniz web sitelerinin listelerini oluşturabilir ve bu listeleri bir medya planında saklayabilirsiniz.
*Medya planınız için toplu web sitesi istatistikleri oluşturabilirsiniz.

Ad Planner tarafından yapılan ölçüm sonucu, Farklı Ziyaretçiler (kullanıcılar) metriği temel alınarak belirlenmiş, dünyadaki en büyük 1000 sitenin listesini görebilirsiniz. Bu liste, yeni Ad Planner veri kümeleri çıktıkça aylık olarak güncellenir. Liste, siteleri en üst düzey alanlar olarak tanımlar.

Türkiye’nin En Popüler 100 Sitesi'ni öğrenmek için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Listenin yetişkinlere uygun siteleri, reklam ağlarını, herkesin görebileceği içeriğe sahip olmayan veya düzgün yüklenmeyen alanları ve belirli Google sitelerini dışarıda bıraktığını unutmayın.

Saygılamızla,

Gizem Yücel
Hesap Stratejisti

[Alıntı]

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak