Online Kazanç Kitapları - Bu Kitaplar Nedir Ne Değildir.

Şu anda Türkiye’de internet kullanıcılarının  internetin olanaklarını kazanca dönüştürmeleri için gizemli ve kimse tarafından bilinmeyen bilgiler içerdiği iddaa edilen birkaç e-kitap satılmaktadır.
-Google Kazançları
-Para Babası
-Online Darphane
-Reseller book       vb.vb.
Şimdi sizlere bu kitaplarda yer alan bilgilerin aslında çok basit ve her zaman her yerde bulunabilir bilgiler olduğunu ispatlayacağız.
Bu Kitaplar bugün özellikle Amerikada lazies (tembeller ) olarak tanınan ve oturduğu yerden para kazanan kişiler tarafından büyük reklam bütçeleri ayrılarak google da tanıtılmakta ve satılmaktadır.Amerika ve diğer ülkelerde clickbank,click2sell,sfi popülerken Türkiye’de ise xticaret bu döngüyü yönetmektedir.
Özellikle google kazançları kitabının çok fazla konuşulması benzer e-kitapların yazılmasına yol açtı ve bugün türkçe e-kitap sayısı bir hayli artmış durumda.
Xticaret dijital ürünlerin alışverişini sağlayan aracı bir sistemdir.Ödemeler xticarete yapılır ve ürün teslimatı yine xticaretin kontrolünde gerçekleştikten sonra kitap sahiplerine ve satış ortaklarına para ödenir.
Bunlara benzer 100′lerce ingilizce e-kitap okudum.Belli bir zaman geçtikten sonra her kitap muhakkak şu websitesinde ücretsiz dağıtılır.
http://www.getyourbonuses.com
İndirip okuduklarınızın çoğunda aslında pekte büyütülecek kadar önemli bilgilerin olmadığını gördüğünüzde sizlerde benim gibi şaşıracaksınız.Fakat insanın doğal yapısı gereği merak edilenin gizemi her zaman çekici gelmektedir.Bu kitabı satan insanların genelde kitabın içeriğinden çok az bahsetmeleri  merak duygusu yaratmaya çalıştıklarına  büyük bir kanıttır.
Bugün alıcıyı ürün hakkında olağandışı ideler üretmeye yöneltmek isteyen satıcılar ,alıcıda merak duygusunu oluşturmayı bir pazarlama stratejisi olarak görmektedirler.
Neden Google Adwords?
Cevap çok basit aslında.Çünkü clickbank,click2sell,xticaret gibi sistemlerde yer alan dijital ürünleri pazarlamak için daha iyi bir seçenek bulamazsınız.Google adwords, ortaklık linkinizi gizlemenize olanak sağlamaktadır.Böylece internet kullanıcısı ortaklık linkinizi değil ,ürünün ilişkili olduğu websitenin url’sini görür.
Google adwords ile  clickbank ve xticarette satış ortağı olmak istediğiniz ürün için üretilen özel ortaklık linkinizi reklam ile tanıtabilir ve satın alınan her üründen komisyon alabilirsiniz.
Bu e-kitapların google’dan bu kadar bahsetmelerinin yegane nedeni google adwords ile ürün pazarlamaktır. Google size etkili reklam oluşturmak için tüm bilgileri ve ipuçlarını veriyor.Bunun için gizemli hiçbir bilgi yoktur ve buna gerekte yoktur.Bu ekitapta anlatılanlar Google’nın reklam politikaları ,işleyişi vb  detayların ötesine geçemez.Bunu aklınızda tutmakta fayda görüyorum.En etkili adsense ve adwrods  kullanımını gerçekleştirmek için sadece ilgili programlar için belirtilmiş kullanım kılavuzlarını okumanız yeterlidir.
Google adwords ile etkli reklam kampanyaları oluşturmak konusuna daha geniş kampsamda değineceğiz.
HANGİ ÜRÜNLERİ SEÇMELİYİM?
Daha etkili bir satın alma gerçekleştirmek için seçeceğiniz ürün kesinlikle bir e-kitap olmamalı.Clickbankta çok özel ürünler bulunmaktadır.Örneğin dropshipping  kaynaklarının lideri olan salehoo üyeliğini clickbank aracılığıyla satın alabiliyorsunuz.Bir diğer örnek ise  wordpress tema satıcısı olan wpremix.com ürünlereini clickbank aracılığıyla satmaktadır.Bu ve benzeri ürünleri seçip satışını gerçekleştirerek para kazanbilirsiniz.Sonuç itibariyle alıcılarınız  ihtiyacını karşılarken siz de bunu gerçekleştirdiğiniz için komisyon alacaksınız.
Clickbank,click2sell,sfi ve xticaret sistemleri ve google adwords ile ürün pazarlama hakkında bilmek istediğiniz herşeyi bu makaleye yorum yazarak belirtebilirsiniz.sorularınızı cevaplandırmaktan mutluluk duyarız.
Alıtıdır : E-Kazanç

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak