Google Internet Reklamcılığı Programı Yenilendi!

Ajanslar ile küçük ve orta ölçekli işletmelere destek olmak amacıyla 2008 yılından beri Google Türkiye tarafından yürütülen Google Internet Reklamcılığı Programı yenilendi. Program çerçevesinde, bugüne kadar yüzlerce ajans, müşterileri olan KOBİ'lere AdWords hesapları konusunda danışmanlık hizmeti verdi; işlerini büyütmelerine destek oldu.

İlk defa Türkiye'de başlayan Internet Reklamcılığı Programı, diğer ülkelerde de uygulanmaya başlandı. Ayrıca, internet reklamcılığı alanında faaliyet gösteren ajanslara daha sağlıklı destek olmak amacıyla, program yeniden yapılandırıldı.



Küçük işletmelerle çalışan bir ajans, site yöneticisi, danışman veya girişimci iseniz, Internet Reklamcılığı Programı'nın sunduğu ücretsiz avantajlardan siz de yararlanabilirsiniz. Program, müşterilerinize dijital pazarlama hizmeti sunarak işinizi büyütmenize yardımcı olabilir. Google AdWords eğitimleri, AdWords kuponları ve farklı konularda destek bulabileceğiniz Internet Reklamcılığı, bütün dünyada binlerce üyesine ve onların müşterilerine destek vermektedir. İster bir web tasarımcısı olun, ister bir teknoloji danışmanı veya küçük bir reklam ajansı... Hizmet yelpazenize internet reklamcılığını da ekleyerek müşterilerinize sunduğunuz katma değeri arttırmayı hedefliyorsanız, Google Internet Reklamcılığı Programı sizin rehberiniz olacak. Siz de daha ayrıntılı bilgi almak ve programda aktif olarak yerinizi almak istiyorsanız www.google.com.tr/internetreklamciligi adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yenilenen Google Internet Reklamcılığı Programı, Point Hotel’de gerçekleşen bir etkinlikle tanıtıldı. Aralarında internet ajanslarının, site yöneticilerinin, sunucu sağlayıcı firmaların, SEO/SEM uzmanlarının da bulunduğu yaklaşık 100 kişi etkinlikte misafir edildi. Davetlilerin bilgilenirken eğlenmelerini de sağlamak amacıyla, son oturumda bir turnuva düzenlendi. Etkinlik videosuna ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.

Google Internet Reklamcılığı Ekibi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak