Twitter ile Para Kazanmak

Klasik reklamcılık anlayışına yeni bir bakış açısı getiren Twitter, müthiş bir kazanç potansiyeli taşımaktadır. Reklamcılık firmaları bu potansiyeli değerlendirmek istediler. Böylece satıcı firmalar ile hedef kitleyi bu platformda buluşturmak için yeni sistemler geliştirdiler. Follower, following terimleri reklamcılık sektöründe en fazla oranda ilgi gösterilen terimlerdir. Bu sistemlerin mantığı basit bir şekilde: Ne kadar çok ilgi görüyorsanız o kadar çok kazanırsınız mantığıdır. Twitter dilinde söyleyecek olursak ne kadar çok “follower” ınız varsa o kadar çok kazanç potansiyeline sahipsiniz demektir.
Aşağıda vermiş olduğumuz listede twitter hesabınızı bir para kazanma makinesine çevirme imkanınız var. Basit bir şekilde ücretsiz üye olarak reklam metinlerini tweetleyerek para kazanırsınız:
Rvtwt
Hergün 250′nin üzerinde firmanın reklam verdiği bir sistemdir. Basit bir şekilde tweetleyeceğiniz reklam metinlerinden tıklama başına 0.15 $’a kadar kazanabiliyorsunuz. Ayrıca referans sistemi ile tavsiye edeceğiniz her kişiden ömür boyunca kazancının % 20′sini alıyorsunuz. Bu sistem “follower-following” oranının dengeli olması ve en az 50 “follower”ınızın olmasını şart koşuyor. Sistem orta derecede ingilizce bilgisi gerektiriyor.Bu sistemle aynı zamanda blogunuz veya sitenize anında reklam alıp kazanmaya başlayabilirsiniz.
Minimum Ödeme tutarı 20 $ olan bu sistemde ödemeleriniz Paypal ile yapılmaktadır.
Sponsored Tweets
Kullanımı en kolay olan sistemlerden birisidir. Kendi twitter hesabınızla giriş yaparak dakikalar içinde para kazanmaya başlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sistemin uygulamasının twitterınıza bağlanmasına izin vermek. Referans sistemi ile tavsiye edeceğiniz her kişiden % 10 oranında ilave kazanç elde edebiliyorsunuz. Bu sistem de orta derecede ingilizce bilgisi gerektiriyor.
Minimum Ödeme tutarı 50 $ [alıntı]

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak