Vidyoda Nedir? Nasıl Çalışır? Vidyoda İnternetten Nasıl Para Kazanılır?

Vidyoda Nedir ?
Vidyoda, akıllı player teknolojisi sayesinde ilk kez hedefli reklam gösterme imkanını sunan bir video reklam networküdür. Reklamverenlere site bazlı, kategori bazlı ve hedef kitle bazlı reklam gösterme enstrümanlarını sunan vidyoda, Yayıncılarına ise, dünya standartlarında bir player altyapısı ve video içeriklerinden gelir yaratma imkanını sunmaktadır. Vidyoda, reklam networkü üzerinden Türkiye’de aylık 174.430.332 video görüntülenmesi ile en büyük video izlenme rakamlarına ulaşmıştır.
Vidyoda Nasıl Çalışır?
Başvuru adımlarını tamamlayarak vidyoda ailesine katılın, para kazanın.
1.) Hesap Aç:
Sitenizde video içeriği var ise 3 aşamalı  “hemen üye ol” bölümünü doldurun. Web sitenizi incelensin. Vidyoda içerik politikalarına uygun ise hemen size bir onay maili gönderilecek.
2.) Onaylanma Süreci:
Bu aşamaya geldiyseniz web siteniz Türk Hukukunda belirtilen kriterlere uygundur demektir. Bundan sonraki işlemler daha kolay bir sonraki aşamada size vidyoda player’i gönderilecektir.koşullar ve sözleşme
3.) Web Sitenize Kod Ekleme:
Onay sonrası mail adresinize gelecek olan “kodu”, video içeriği olan sayfalarınıza ekleyin. Artık hem sağlıklı çalışan ve sürekli yenilenen dünya standartlarında bir player’a, hem de ek gelir elde etme imkanına sahipsiniz. Bu aşama para kazanmaya başladınız demektir.
4.) İnternetten Vidyoda İle Para Kazanın:
Vidyoda player ile video içeriğini göstermeye başladığınız anda gelir üretmeye başladınız demektir. Vidyoda üyeliğiniz ile raporlama sayfasına bağlanıp, reklam gösterimlerini ve kazandığınız parayı anlık olarak takip edebilirsiniz.
Vidyoda İle Para Kazanabilmek İçin Yayıncı Olun:
Bugüne kadar oluşturduğunuz reklam gelirlerinize ek olarak web sitenizdeki video gösterimlerinden de kazanç elde etmeniz artık çok kolay! Sadece uygun video içeriğine sahip olmanız yeterli. 8 yıllık internet reklamcılığı deneyimi ile kobilerden, dünyaca ünlü markalara geniş bir reklamveren yelpazesine ulaşma şansını yakalayın. Vidyoda sayesinde birbirinden farklı video reklam gelir modelleri ile hem siz para kazanacaksınız, hem reklamverenler kazanacak. Gelişmiş reklam sunucusu ve hedefleme teknolojisi ile gösterilen reklamları ve kazancınızı anlık olarak takip edebileceksiniz.
Vidyoda Para Kazanma Modelleri:
  • CPV ( İzleme Başına Para Kazanın )
  • CPM ( Gösterim Başına Para Kazanın )
  • CPC ( Click Başına Para Kazanın )
  • CPA ( Satış ya da Üyelik Başına Para Kazanın )
Reklamverenler için Hedef Kitle Farkı:
Vidyoda hedefli reklamcılık anlayışını tamamen değiştiriyor! 2 çeşit hedefleme mantığını aynı anda reklamverenlere sunabilen tek mecra olan vidyoda ile artık kategorilere ayrılmış video içerikleri ile  hedeflenmiş içerik üzerinde reklam yapabilir, bunun yanında arzu ettiğiniz demografik ya da coğrafi kırılımlara uygun reklam gösterimi yapabilirsiniz.
Vidyoda Reklamverenler:
8 senelik sektör tecrübesi ile Vidyoda’nın hizmet vermiş olduğu bazı markalar:
Coca-Cola, Nıvea, Akbank, Garanti, Burger Kıng, Lipton, Puma, Avon, Flexi, Sprite, Algida, Arçelik, Vodafone, Nescafe, Efes Pilsen, Sony, Mercedes-Benz, Dove.
Vidyoda ailesine katılarak internetten ek gelir elde edebilmeniz için, yayıncı olarak üye kaydı yapmanız yeterli. Web sitenizdeki video gösterimlerinden kazanç elde etmek istiyorsanız hemen üye olarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Sitemizdeki yazılarımızı faydalı bulduysanız lütfen siz de bir yorum bırakın. Her türlü soru, yorum, öneri ve görüşleriniz bizim için çok değerli. Herkesin kazanması dileğiyle, bol kazançlar. [Alıntıdır]

Yorumlar

  1. merhaba by bozkır,
    Bu kadar güzel ve kolay kazanç yollarını bize tanıttığınız için size ne kadar teşekkür etsem az buluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz teşekkür ederiz efendim bizleri takip ettiğiniz için. :)

      Sil
  2. Vidyoda üye olma ve bilgilendirme makale niz için teşekkür ederim. Onay süresi ve hit bilgisi hakkında bilgi verir misiniz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak