Adtriplex Reklam Veren Sistemi Hakkında Bilgiler

Daha Fazla Ciro ve Erişim. Risksiz.

adtriplex'te reklamveren olarak yıllardır e-ticaret alanında başarıyla uygulanan modelden yararlanıyorsun: Affiliate Marketing.
Çok sayıda yayıncıya kendi ürünlerinin reklam araçlarını risksiz şekilde sunuyorsun. Şimdi her kaydolmuş yayıncı senin ürünlerini sitesinde tanıtabiliyor.

adtriplex’te yer alan tüm yayıncılar ürünlerinin satışına aracı olabilir. Bu sayede hedef kitlene kolayca ulaşırsın. Bunun en güzel tarafı ne? Bir kuruş ödemeden gerçekleşmesi. Şimdi Reklamveren ol!

"Kazan – Kazan Ortaklığı" diye buna denir!

adtriplex ile reklama harcayacağın bütçe CPM veya zaman bazında değil, performans bazındadır. Sadece satış gerçekleşirse senin için masraf oluşur. Böylece reklam riskini azaltıyorsun ve ROI rakamlarını artırıyorsun. Ayrıca yayıncıları, senin ürününün reklamını iyi konumlandırması ve sonuca yönelik kullanması için motive ediyorsun. Bir satışın senin için ne kadar masrafı varsa ona sen karar veriyorsun.

Paranın döndüğü yeri gör

adtriplex üzerinden yapılan Affiliate Marketing’in en büyük avantajlarından biri şeffaflıktır. İstatistiklerde istediğin zaman hangi reklam araçlarının (banner, metin vs.) müşteriler tarafından ne kadar ilgi gördüğünü ve ne kadar gelir getirdiklerini kolayca takip ediyorsun.


Tecrübeli pazarlama uzmanlarından destek
adtriplex kimseyi yalnız bırakmaz. İster yayıncı ol, ister reklamveren, adtriplex ile parasını kazanan, profesyonel desteği hak ediyor. Tecrübeli Affiliate Marketing uzmanlarımız destekleri ile seni hiçbir zaman yalnız bırakmaz.Şimdi Reklamveren ol!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak