Mobil Arama için AdSense, Bugün İçerik için AdSense'e Taşınıyor

Sayın Mobil Arama için AdSense Yayıncısı,

Bu ay içinde daha önce size bir e-posta göndermiş ve Google AdSense'in, mobil içerikten para kazanma uygulamasını artık ana İçerik için AdSense ürünü kapsamında tamamen entegre edilmiş bir çözüm olarak sunduğunu bildirmiştik.

1 Mayıs 2012'de, Mobil Arama için AdSense ileri teknoloji reklam kodunu kullanan herkese reklam sunumunu durduracağız. Bu ileri teknoloji reklam kodunu kullanıyorsanız, reklam kodunuzu, İçerik için AdSense kapsamındaki uygun boyutlarla güncellemeniz gerekeceğini hatırlatmak isteriz.

Bu geçişi tamamlamak amacıyla, "yalnızca iPhone'lar ve diğer ileri teknoloji cihazlara" yönelik Mobil Arama için AdSense reklam birimleri olan tüm yayıncılardan en kısa sürede reklam kodlarını güncellemelerini rica ediyoruz.  Mobil reklam birimi boyutlarını, AdSense arayüzünüzün İçerik için AdSense bölümünde bulabilirsiniz.  Google AdSense'i şimdi uygulamak, 1 Mayıs 2012'den sonra kesinti yaşamadan mobil içeriğinizden para kazanmaya devam etmenizi sağlayacaktır.

"Tüm Telefonlara" yönelik Mobil Arama için AdSense reklam birimlerini kullanıyorsanız, hem WAP özellikli telefonlara hem de ileri teknoloji telefonlara reklam sunabilmeye devam edeceksiniz.

Mobil reklam ürünlerimizin bundan sonra nasıl işlev göreceği hakkında başka sorularınız varsa burayı tıklayın: http://www.google.com/appserve/mkt/Md4ucU9Gl9zGUo . Google AdSense'le ilgili ek destek için http://www.google.com/appserve/mkt/8xSm67NrjkmHpl adresindeki Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

İşbirliğiniz için teşekkür ederiz. Size hizmet vermeye devam etmeyi umuyoruz.

Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi


© 2012 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Bu zorunlu e-posta hizmet duyurusu, AdSense ürününüzdeki veya hesabınızdaki önemli değişiklikleri bildirmek için gönderilmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak