Özet Akışları için AdSense yakında kullanımdan kaldırılıyor


Sayın Kullanıcımız,
AdSense hesabınızda Özet Akışları için AdSense'i etkinleştirmiş olmanız nedeniyle size yazıyoruz. Özet Akışları için AdSense ürününü, dikkatli bir değerlendirmeye tabi tuttuktan sonra kullanımdan kaldırmaya karar verdik.
3 Aralık 2012 tarihinden itibaren, RSS özet akışlarında, Özet Akışları için AdSense aracılığıyla reklam yayınlamaya son vereceğiz ve artık Reklamlarım sekmenizde özet akışı birimleri görmeyeceksiniz. Şu anda Özet Akışları için AdSense sayesinde gelir elde edip etmediğinizi kontrol etmek üzere, "Ürünler" performans raporunuzu açın ve "Özet Akışları için AdSense" ile ilgili yakın tarihli verilerin olup olmadığına bakın.
Özet akışı reklam birimlerinizin raporlarına, ürünün kullanımdan kaldırılmasından sonra da erişebileceğinizi lütfen unutmayın. Google tarafından sağlanan FeedBurner URL'leri çalışmaya devam edecek, ancak artık reklam yayınlamayacaktır. Bunun sonucunda, abonelerinizi farklı URL'lere yönlendirmeniz veya hesabınızda başka bir işlem yapmanız gerekmeyecektir. Daha fazla bilgi edinmek için AdSense Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.
Yakında yapılacak bu değişikliğin, halen kullanmakta olduğunuz diğer AdSense ürünlerinin kullanılabilirliğini etkilemeyeceğinden emin olabilirsiniz.
AdSense kapsamında yeni özellikler ve teklifler geliştirme çalışmalarımız devam ederken, gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak