Google Adsense Ödeme Eşikleri Sürekli Neden Artar

Ulaşıldığında, bu maliyetler için ücretlendirilmenizi tetikleyen bir harcama düzeyidir. Bu tutar 50 TL'den başlar ve masraflarınızın 30 gün içerisinde bu tutara ulaşması durumunda otomatik olarak yükseltilir.



  1. Faturalandırma eşiği yalnız otomatik ödemeler için geçerlidir, bu durumda reklam maliyetleri için sizi 30 günün ardından ya da hesabınızın faturalandırma eşiğinize ulaştığı durumlarda ücretlendiririz.
  2. Faturalandırma eşiği, hesap harcamanızın 30 gün dolmadan faturalandırma eşiğine ulaştığı her zaman yükseltilir. Başlangıçtaki 50 TL’lik faturalandırma eşiği, önce 200 TL’ye, sonra 350 TL’ye ve son olarak da 500 TL’ye yükseltilir. Mevcut faturalandırma eşiğinizin ne kadar olduğunu görmek için, önce Faturalandırma sekmenize ve ardından Ayarlar sekmenize gidin ve "Ödeme yönteminiz" bölümüne bakın.
  3. Hesaba çok hızlı maliyet tahakkuk ederse fatura edilen tutar, eşiği biraz aşabilir. Hesabınız faturalandırma eşiğinize bir ay süresince birden fazla sefer ulaşırsa, aylık olarak birden fazla sefer ücretlendirilebilirsiniz.
  4. Daha seyrek olarak ücretlendirilmek isterseniz, eşik tutarınızı karşılayan ve aşan bir manuel ödeme yapabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zanox Reklam Sistemi nedir? Nasıl Kazanılır?

Ek bir Adsense Hesabı Bulundurmak Gerekli midir?

CPM ( Cost Per Mille ) Görüntülenme ile Para Kazanmak